دانلود کتاب

رازِ همسران شاد- چگونه يک رابطۀ ماندگار و رضايتبخش داشته باشيم

رازِ همسران شاد

رازِ همسران شاد

رازِ همسران شاد

چگونه يک رابطۀ ماندگار و رضايتبخش داشته باشيم

دکتر هارویل هندریکس و دکتر هلن هانت

مترجم: دکتر علی قاسمیان

 

در جامعۀ امروز اتفاقات ناگوار فراوانی رخ می‌دهد.

انگار جعبۀ پاندورا به‌طور کامل باز شده و آزادی افسار گسیخته‌ای برای به رگبار بستن دیگران با کلمات غضبناک و گزنده و بی‌پرده به‌وجود آمده است.

ممکن است بسیاری از افرادْ رسانه‌ها و سیاست‌مداران و تغییرات فرهنگی را مسبب این رویدادها بدانند؛ اما به‌نظر ما، آنچه در جامعه شاهد آن هستیم، بازتاب چیزی است که درون ماست؛ [زیرا] حالت‌ها و نشانه‌های سطح خُرد، در سطح کلان عینیت می‌یابد. بنابراین زمانی می‌توانیم جامعه‌ای به دور از اتفاقات منفی داشته باشیم که روابط در خانه و خانواده عاری از منفی‌گرایی‌ها باشد.

ما روابط‌ صمیمی خویش را با عباراتی حاکی از عشق بدون قیدوشرط آغاز می‌کنیم و در نامه‌ها، پیامک‌ها، تماس‌های تلفنی و عشق‌ورزی‌های بی‌حدوحصر، به یکدیگر اعلام تعهد و دلبستگی می‌کنیم که در پی آن، احساس شادی و رضایت بیشتری به خودمان و دنیا خواهیم داشت.

رازِ همسران شاد

بااین‌حال، زمانی که عاشق می‌شویم،

قادر نیستیم این حد از عشق رمانیتک را برای همیشه حفظ کنیم. سرخوشی، شوریدگی و سر‌مستی عشق، بعد از مدت کوتاهی، کمرنگ و کمرنگ‌تر می‌شود. برای مثال، ممکن است در دوران عشق رمانتیکِ نسترن و فرشاد، نسترن این‌طور فکر کند که فرشاد فقط کمی بیش‌ از اندازه مراعات این را می‌کند که هزینه‌های کمتری صرف شود، و فرشاد هم این‌طور فکر کند که نسترن فقط کمی خودرأی است؛ اما بعد از مدت کوتاهی، نسترنْ فرشاد را فردی می‌داند که همیشه خساست به خرج می‌دهد، و فرشاد هم نسترن را کسی می‌داند که همیشه می‌خواهد حرف‌هایش را به کرسی بنشاند.

ما به این مرحله که به‌طور طبیعی بعد از مرحلۀ عشق رمانتیک ظهور می‌کند، کشمکش قدرت می‌گوییم، و دقیقاً همان‌طور که در فرهنگ جامعۀ ما افرادْ همیشه تقصیرها را گردن دیگران می‌اندازند، زوجین نیز وقتی به مرحلۀ کشمکش قدرت می‌رسند، همیشه همۀ تقصیرها را گردن طرف مقابل می‌اندازند و او را سرزنش می‌کنند: «همش تقصیر توست!» و طرف مقابل نیز برای دفاع از خود می‌گوید: «اصلاً! کی گفته تقصیر منه؟» و این‌طور می‌شود که هرکدام از ما تلاش می‌کنیم طرف مقابل را تغییر بدهیم، یا او را مجبور یا تهدید کنیم که «بیشتر شبیه ما» شود.

 

دانلود کتاب

 

وبسایتی دیگر در رابطه با تجربیات نزدیک به مرگ:dndsi.ir

صفحه اصلی سایت

 

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *