کارگاه های عمومی

کارگاه مکالمه امن

 * بلدم دست روی نقطه ضعفش بگذارم! 

کلمات بار عاطفی دارند و بعضی ها سهوا یا عمدا از کلماتی استفاده می کنند که طرف مقابل را آزار می دهد.

بعضی از زوج ها در اتاق درمان می خواهند همسرشان را فردی ضعیف، کم طاقت و مشکل دار معرفی نمایند برای همین با بکار بردن جملاتی که می دانند او نسبت به آنها حساسیت دارد مثل “این اصلا حالیش نیست!” یا “باز دیوونه شد!” کاری می کنند که طرف مقابل آشفته شود و بعد راحت می نشینند و لبخند پیروزمندانه ای می زنند و یا نگاه معنی داری به درمانگر می اندازند که ببین من با چه جانوری زندگی می کنم! در واقع ممکن است همسر شما حساس یا عصبی باشد ولی این رفتار شما نشان می دهد که خودتان هم نیاز دارید برخی مهارت ها را یاد بگیرید.

وقتی به بار عاطفی کلماتی که به همسرتان می گویید توجه نمی کنید و باعث فعال شدن تله های زندگی او می شوید احتمالا همسرتان احساس بی پناهی یا بی ارزشی می کند و معمولا با سکوت، کناره گیری، سرد شدن و یا پرخاشگری پاسخ خواهد داد.

متاسفانه چنین رابطه ای اصلا جایی امن برای رد و بدل کردن عواطف و بروز دادن آسیب پذیری ها نیست و با این روش مکالمه ای که در پیش گرفته اید طرف مقابل بیشتر و بیشتر از شما دور خواهد شد.

برای بهبود یک رابطه قدم اول این است که نسبت به کلماتی که بکار می برید توجه بیشتری داشته باشید ولی اگر به توانایی خود در آشفته کردن دیگران افتخار می کنید پس حسابی به این افتخارتان بچسبید چون در تنهایی هایتان سخت به آن نیاز خواهید داشت.

توصیه ما شرکت در کارگاه های مکالمه امن است. 

شما میتوانید با همسرتان، یا هر فرد دیگری که فکر میکنید رابطه او با شما نیاز به امنیت بیشتری دارد در این کارگاه شرکت کنید (همکار، خواهر، برادر،والدین یا دوستتان)

چهارشنبه ۲۴ مهر از ساعت ده صبح تا شش بعد از ظهر همراه با ناهار و پذیرایی.

هزینه برای هر زوج ۳۰۰ هزار تومان (نفری ۱۵۰ هزار تومان)

مدرس: علی قاسمیان ، ایماگوتراپیست و رابطه درمانگر

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *